• Basic Mermaid

Basic Mermaid

Leer de basisbeginselen van het meerminnen aan en richt je op het oefenen van de vaardigheden in een zwembad of in beschut water.

 

Starting from
€199.00

Availability: Contact us for booking information

Beschrijving

De PADI Basic Mermaid™-cursus combineert het opdoen van kennis en aanleren van basisbeginselen met een sessie in beschut water, waarbij het plezier van het meerminnen voorop staat. De cursus omvat de achtergrond en cultuur van het meermin-duiken, primaire veiligheidsoverwegingen, uitrusting en basale watervaardigheden.

Instructor with students at a table in a thatch hut.

Academische

Om je in te kunnen schrijven voor een PADI Basic Mermaid-cursus moet je minstens 6 jaar oud te zijn. Je moet ten minste 25 meter/80 voet kunnen zwemmen zonder hulpmiddelen, minimaal 3 minuten zonder moeite kunnen blijven drijven aan de oppervlakte, en een goede fysieke gezondheid hebben. Er zijn geen voorafgaande vereisten ten aanzien van snorkelen of freediving.

De PADI Basic Mermaid-ervaring bestaat uit twee fasen:

  • De theorie die via zelfstudie wordt opgedaan met PADI Basic Mermaid eLearning(of je instructeur geeft klassikaal les als de cursus niet in jouw taal beschikbaar is).
  • Een sessie in beschut water (zwembad of zwembadachtige omstandigheden) waarbij je de basisvaardigheden van het meerminnen leert en oefent, leert problemen te voorkomen en ermee om te gaan, en leert hoe je meermin-duiken maakt.

Beschikbare talen

 

De PADI Basic Discover Mermaid eLearning is op dit moment beschikbaar in het Engels en in het vereenvoudigd en traditioneel Chinees. Jouw instructeur kan de cursus middels een klassikale sessie in een andere taal geven.

0 reviews for Basic Mermaid

Write a review

Can't read? Reload
top