• Basic Freediver

Basic Freediver

Leer de basisprincipes van vrijduiken en concentreer u op het oefenen van apneutechnieken in een zwembad of in beschut water.

Starting from
€125.00

Availability: Contact us for booking information

De PADI Basic Freediver-cursus is een subset van de PADI Freediver-cursus. Het is een geweldige eerste stap voor het ontwikkelen van solide freediving-vaardigheden. Je leert de basisprincipes van vrijduiken en concentreert je op het oefenen van apneutechnieken in een zwembad of in beschut water.

Om je in te schrijven voor een PADI Basic Freediver-cursus moet je 12 jaar of ouder zijn. Je hebt voldoende zwemvaardigheid nodig en een goede lichamelijke gezondheid. Er is geen voorafgaande ervaring met snorkelen, snorkelen of freediven vereist.

Jonger dan 12? Kinderen van 8 jaar en ouder kunnen zich inschrijven voor de PADI Skin Diver-cursus.

Academisch

De PADI Basic Freediver-cursus bestaat uit twee hoofdfasen:

  • Kennisontwikkeling door onafhankelijke studie met de PADI Freediver eLearning (of uw instructeur kan lessessies geven als deze niet beschikbaar zijn in een taal die u begrijpt).
  • Beschutte watersessie om technieken voor het inhouden van de adem te leren, evenals statische en dynamische apneu, plus de juiste buddy-procedures. Doel - statische apneu van 90 seconden en dynamische apneu van 25 meter.

Apparatuur

In de PADI Basic Freediver-cursus leer je een masker, snorkel en vinnen gebruiken, en mag je ook een wetsuit en loodgordel gebruiken. Het is het beste om uitrusting te gebruiken die speciaal is ontworpen voor vrijduiken, maar tijdens deze cursus kun je mogelijk snorkeluitrusting gebruiken die je al hebt.

0 reviews for Basic Freediver

Write a review

Can't read? Reload
top