Emergency First Response

De EFR opleiding oftewel de "Emergency First Response" opleiding richt zich op het opbouwen van vertrouwen bij hulpverleners en het vergroten van hun geschiktheid om te reageren wanneer zij worden geconfronteerd met een medische noodsituatie. Cursisten leren eenvoudige stappen voor spoedeisende zorg te volgen en hun vaardigheden toe te passen in een non-stressful leeromgeving.

EFR cursussen voldoen aan de CPR en EHBO-opleiding eisen voor de PADI Rescue Diver cursus en alle professionele ratings.

De opleiding

  • Primary Care (CPR) - Je leert de stappen en technieken voor de behandeling van levensbedreigende noodsituaties. Je zult oefenen op vaardigheden voor het ondersteunen van patiënten die niet ademen, geen hartslag vertonen, een dwarslaesie hebben, in shock zijn of die ernstige bloedingen kunnen hebben. Je leert hoe te reanimeren en de patiënt te bewaken, om zo elke mogelijke kans op overleving te bieden.
  • Secundaire zorg (EHBO) - Omdat veel medische aandoeningen niet levensbedreigend zijn en medische diensten soms vertraagd worden of niet beschikbaar zijn, leert deze cursus je hoe jij met secundaire hulp de pijn verlicht en het risico van verdere schade kunt beperken. Je zult leren om een ​​groot aantal blessures en ziekten te beoordelen en in de praktijk te leren zwachtelen en spalken.
  • Reanimatie & AED - Je leert hoe je een AED (automatische externe defibrillator) moet gebruiken.

Materiaal

Alle materiaal dat je nodig hebt is inbegrepen in de PADI Emergency First Response Opleiding. Je gebruikt verschillende soorten eerstehulp materiaal zoals verband, een beademingsmasker en een beademingspop.

Kosten

De kosten voor de opleiding zijn inclusief het theoriepakket, het gebruik van de materialen, je brevettering en de begeleiding van een instructeur.

Data

De opleiding wordt enkele keren per jaar ingepland. Voor afwijkende data neem contact met ons op.

Opleidingsteam

We hebben bij RnG Diving enkele enthousiaste EFR instructeurs. Gedurende de duur van de cursus heb je een vaste instructeur die je van begin tot eind begeleid. We werken bij EFR graag met groepen van gemiddeld 6 personen. Vanzelfsprekend is 1-op-1 begeleiding bij ons mogelijk.

 

  Rekening: NL77RABO0188920137 BTW: NL139859895B01 KVK: 20111357