+31 (0)88 00 454 00

PADI ADVANCED FREE DIVER Het bereiken van een nieuwe diepte is een ongelooflijk gevoel

De PADI Advanced Free Diver Cursus bij RnG DIVING

Wie zou deze cursus moeten volgen?

Het bereiken van een nieuwe freediving-tijd of het bereiken van een nieuwe diepte is een ongelooflijk gevoel. Het voldoet aan die zeer persoonlijke wens om je best te doen en trots te zijn op wat je kunt bereiken. De PADI Advanced Freediver-cursus is ontworpen om aan die persoonlijke behoefte te voldoen om je freedive-vaardigheden te verfijnen en te verbeteren, waardoor je langzaam vooruitgang boekt terwijl je leert hoe je lichaam presteert tijdens apneu.

Om je in te schrijven voor een PADI Advanced Freediver-cursus moet je minimaal 15 jaar oud zijn en een PADI Freediver-certificering hebben (of een kwalificerende certificering van een andere freediver-organisatie).

Wat ga je leren?

De PADI Advanced Freediver-cursus bestaat uit drie hoofdfasen:

  • Kennisontwikkeling over geavanceerde freedivingtechnieken en -apparatuur. Je studeert zelfstandig met de PADI Freediver TouchTM (of je instructeur kan klassesessies geven).
  • Besloten watersessie om strek- en ontspanningstechnieken te leren en om statische en dynamische apneu te verfijnen. Doel: statische apneu van 2 minuten, 30 seconden (2 minuten voor freedivers jonger dan 18) en dynamische apnoe van 50 meter / 165 voet (40 meter voor freedivers jonger dan 18)
  • Open watersessies om diepere vrije onderdompeling en freedives met constant gewicht te oefenen, samen met aanvullende buddyprocedures en reddingstechnieken. Doel - constant gewicht freedive van 20 meter / 65 voet (15 meter / 50 feet voor freedivers jonger dan 18)

Hoe kun je nu beginnen met leren?

Als je de tablet-app PADI Freediver Touch al hebt, ga dan gewoon aan de slag in het gedeelte Advanced Freediver. Neem anders contact op met onze winkel en ontvang de interactieve Touch. U kunt de basisfreediving-informatie in het eerste gedeelte bekijken en vervolgens beginnen met studeren voor uw geavanceerde training.

Merk op dat de PADI Freediver Touch ook alle studiematerialen voor de PADI Master Freediver-cursus bevat.

Welk freedive materiaal ga ik gebruiken?

Je hebt een freediving masker, snorkel, bifins, wetsuit en loodgordel nodig. Je instructeur kan je toestaan monofins te gebruiken. Je hebt ook een oppervlakte-signaalapparaat en een freediving-computer (of dieptemeter en timer) nodig.

Neem contact met ons op over de uitrusting die je tijdens deze cursus gebruikt en krijg advies over wat je nodig hebt van je PADI Advanced Freediver-instructeur.

De volgende stap

Expand your freediving and earn your next certification:

  • Schrijf je in voor een PADI Advanced Freediver-cursus bij RnG Diving
  • Begin met studeren met de PADI Freediver Touch.
  • Download een PADI Freediver formulier medische verklaring (pdf)..