+31 (0)88 00 454 00

FREE DIVER Ga onderwater en ervaar de rust

De PADI Free Diver Cursus bij RnG DIVING

Wie zou deze cursus moeten volgen?

Freediving gaat over innerlijke kracht, discipline en controle. Als je altijd al onder je eigen voorwaarden stilletjes de onderwaterwereld wilde betreden, blijf je zo lang als je ademhaling toelaat, dan is freediven iets voor jou. Het volgen van de PADI Freediver-cursus is je eerste stap om te ontdekken waarom freediving een populaire manier wordt om onder de golven te verkennen.

Om je in te schrijven voor een PADI Freediver-cursus moet je minimaal 15 jaar oud zijn. Je hebt voldoende zwemvaardigheden nodig en je moet een goede lichamelijke gezondheid hebben. Er is geen voorafgaande ervaring met snorkelen, duiken op de huid of freediving vereist.

Jonger dan 15?

  • 12-jarigen en ouder kunnen zich inschrijven voor de PADI Basic Freediver-cursus.
  • 8-jarigen en ouder kunnen zich inschrijven voor de PADI Skin Diver-cursus.

Wat ga je leren?

De PADI Freediver-cursus bestaat uit drie hoofdfasen:

  • Kennisontwikkeling over freediving-principes door middel van onafhankelijke studie met de PADI Freediver Touch ™ (of je instructeur kan klassesessies geven).
  • Kennisontwikkeling over freediving-principes door middel van onafhankelijke studie met de PADI Freediver Touch ™ (of je instructeur kan klassesessies geven).
  • Open watersessies om vrije onderdompeling en freedives met constant gewicht te oefenen, plus goede buddy-procedures. Doel - constant gewicht freedive van 10 meter.

Hoe kan je direct beginnen?

Neem contact met ons op en ontvang de tablet-app PADI Freediver Touch. De Touch is een interactieve studietool die je de achtergrondinformatie geeft die je nodig hebt om veilig te freediven en je in staat stelt om in je eigen tempo te leren. Je PADI Freediver-instructeur controleert je voortgang en zorgt ervoor dat je belangrijke freediving-informatie begrijpt.

Goed nieuws - de PADI Freediver Touch bevat ook alle leermaterialen voor de cursussen PADI Advanced Freediver en Master Freediver.

Welke freedive materialen ga je gebruiken?

In de PADI Freediver-cursus leer je een masker, snorkel en vinnen te gebruiken en kun je ook een wetsuit en loodgordel gebruiken. Het gebruik van spullen die speciaal zijn ontworpen voor freediving is echter het beste, maar in deze cursus kun je mogelijk snorkeluitrusting gebruiken die je al hebt.

Neem contact met ons op over de uitrusting die je tijdens deze cursus gebruikt en krijg advies over alles wat je nodig hebt van je PADI Freediver-instructeur.

De volgende stap

Leren om geleidelijk dieper te gaan en langer in één adem te blijven is ongelooflijk bevredigend, dus wacht niet.

  • Schrijf je in voor een PADI Freediver-cursus bij RNG Diving
  • Haal de PADI Freediver Touch uit onze winkel en begin met studeren.
  • Download een PADI Freediver formulier medische geschiedenis (pdf).
  • Blader door de veelgestelde vragen over het PADI Freediver-programma (veelgestelde vragen)
Geen opleidingen gevonden