+31 (0)88 00 454 00

EMERGENCY OXYGEN PROVIDER Wees klaar als de behoefte zich voordoet

De PADI Emergency Oxygen Provider Course bij RnG DIVING

Wees degene die klaar staat om een mede-duiker te helpen als dat nodig is door PADI Emergency Oxygen Provider te worden.

Het leuke deel

Adem gerust in dat je weet hoe je ziekten kunt herkennen die behandelbaar zijn met noodzuurstof. De beste buddy zijn die je kunt zijn betekent voorbereid zijn, vooral in tijden van nood.

Wat ga je leren

Je leert hoe je:

  • Herken duikaandoeningen die behandelbaar zijn door noodzuurstof
  • Correct instellen van apparatuur
  • Dien noodzuurstof toe


De duikuitrusting die je gebruikt

Duikuitrusting is niet nodig om deze cursus te volgen.


Het les materiaal

U hebt de PADI-handleiding voor noodzuurstof nodig, is een belangrijk onderdeel van het trainingsprogramma voor Noodzuurstof van PADI. Vóór de les bekijkt u stap voor stap hoe en wanneer u noodzuurstof moet verstrekken. U leert ook over veiligheidsoverwegingen en hoe u noodapparatuur voor noodgevallen kunt assembleren en demonteren. De 'care-at-a-glance'-kaart is een beknopte handleiding om uw gear bag in te pakken en na te kijken in geval van nood.

Neem voor al uw leermaterialen en apparatuur contact op met RnG DIVING.


Voorvereisten

Hoewel deze cursus geschikt is voor duikers, bevat deze cursus geen vereisten en omvat deze geen duiken. Dit betekent dat deze cursus ook van toepassing is op duikers - bootpersoneel, niet-duikende vrienden, strandwachten en walpersoneel. U hebt geen eerdere CPR of EHBO-training nodig om de cursus te volgen.

Je volgende avontuur

De Emergency First Response-certificering, die reanimatie en eerste hulp dekt, past perfect bij de cursus Emergency Oxygen Provider. Je zult ook zeker willen zijn dat je je Rescue Diver en Master Scuba Diver-beoordeling voltooit om de best voorbereide duikbuddy te zijn.

Voor meer informatie over deze of andere PADI-cursussen kunt u een gesprek voeren met een van de RnG DIVING Team-leden.

Wanneer kan ik beginnen

Geen opleidingen gevonden