+31 (0)88 00 454 00

EMERGENCY FIRST RESPONSE INSTRUCTOR Vaardigheden belangrijk voor iedereen, niet alleen duikers

De EFR Instructor cursus bij RnG Diving

Wie zou deze cursus moeten volgen?

Reanimatie en eerste hulp zijn sleutelvaardigheden die voor iedereen belangrijk zijn, niet alleen voor duikers. Als Emergency First Response-instructeur geef je vaardigheden op basis van internationaal erkende richtlijnen voor spoedeisende hulp en kun je iedereen cursussen aanbieden. Het leuke van EFR-cursussen is dat ze leren gemakkelijk maken door een comfortabele omgeving te bieden om vaardigheden voor spoedeisende hulp te oefenen. Je leerlingen maken de cursus af met een zelfverzekerdheid met hun nieuwe vaardigheden en klaar om iemand in nood te helpen.

De enige vereisten zijn dat u minimaal 18 jaar oud bent en de eerste 24 maanden de eerstehulp primaire en secundaire zorg (reanimatie en eerste hulp) hebt gevolgd. Je hebt een EFR Instructor-beoordeling nodig om PADI-instructeur te worden, maar je hoeft niet te wachten tot je klaar bent om pro te worden. Je kunt deze training voltooien of vernieuwen tijdens je PADI Instructor-training.

Wat ga je leren

Je rol als EFR-instructeur is om een coach te zijn die een positieve leeromgeving creëert. Samen met het leren om EFR-cursussen te structureren en te organiseren, oefen je:

  • Presenteren van cursusinhoud.
  • Aanmoediging van zelfontdekking bij studenten.
  • Evaluatie van het begrip van de student en beheersing van vaardigheden tijdens praktische praktijkoefeningen.
  • Het beheren van effectieve, op scenario's gebaseerde leerervaringen.

Je kunt mogelijk studiepunten krijgen voor de cursus Emergency First Response Instructor.Hoe kan 

Wat kan je doen om meteen te beginnennow?

Bezoek onze duikwinkel om een EFR Instructor Start-up Kit op te halen met een complete set instructiemateriaal. Begin meteen met leren door de zelfstudie kennisbeoordelingen in de instructeurshandleiding in te vullen. Je EFR-instructeurstrainer zal praktische sessies plannen om je training te voltooien.

De volgende stap

Word een EFR-instructeur:

  • Schrijf je in voor een EFR Instructor-cursus bij RnG Diving
  • Bekijk de EFR-cursuszoeker.
  • Blader door de PADI-cursuscatalogus.