+31 (0)88 00 454 00

DISTINCTIVE SPECIALTIES PADI Distinctive Specialties

De PADI Distinctive Specialty Courses bij RnG DIVING

PADI-instructeurs met speciale duikbelangen en expertise kunnen hun eigen specialty-duikcursussen schrijven. Enkele van de meer populaire onderscheidende specialty-cursussen worden hier beschreven, maar je docent kan anderen lesgeven die specifiek zijn voor jouw omgeving. Informeer bij een lokale PADI-duikwinkel naar wat beschikbaar en uniek is voor de locatie.

AWARE - Shark Conservation Diver

Haaien zijn cruciaal voor mariene ecosystemen, maar haaien worden wereldwijd kleiner. Lees meer over de waarde van haaien en wat het snelle verlies van haaienpopulaties veroorzaakt. De cursus kan twee scuba-duiken bevatten of worden gepresenteerd als een niet-educatief educatieprogramma. De eerste duik van deze opvallende specialty-cursus mag je als Adventure-dive crediteren voor je Advanced Open Water Diver-certificering, vraag je instructeur om verdiencapaciteit.

PADI Self-Reliant Diver

Hoewel de meeste scuba-duiken worden gemaakt met een buddy, zou een ervaren duiker mogelijk zonder een partner duiken willen of nodig hebben. Tijdens de Self-Reliant Diver-cursus leer je over de mogelijke risico's van alleen duiken en de waarde van de redundantie van apparatuur en de benodigde back-upuitrusting. Tijdens drie duikduiken, ontwikkel je vaardigheden voor zelfredzaamheid en onafhankelijkheid, terwijl je een sterkere partner wordt in een duikpaar of team.

PADI Surface Marker Buoy Diver

Surface marker booys (SMB's) stellen duikers in staat om grenzen te markeren voor mapping of zoeken en herstel, bootverkeer te waarschuwen of een lijn te bieden als visuele referentie voor oplopende duikers. Tijdens twee duiken leert u de juiste technieken en protocollen voor het gebruik van markeringsboeien aan het oppervlak en vertraagde surfacemarkerboeien (DSMB's) in de omgeving.

PADI's Underwater Walk

Lopen onder water? Tijdens deze specialty gaan we duiken met een koperen duikhelm. De specialty is voor iedereen te volgen, duiker en niet duiker.Tijdens de cursus gaan we ontdekken hoe er vroeger gedoken werd. De cursus is het beste te volgen in een diep zwembad, wij hebben speciale programma's voor individuele trainingen maar ook groepsactiviteiten. Vraag naar de mogelijkheden.

De volgende stap

Duik erin en verdien je volgende certificering:

  • Vind een PADI-duikcentrum of -resort om je volgende specialty-duikcursus te volgen.
  • Blader door de PADI-cursus catalogus.
  • Bekijk de PADI Master Scuba Diver-beoordeling.