+31 (0)88 00 454 00

BLOG Lees al onze duikgerelateerde berichten.

Verander Je Leven! Ga Pro Vandaag!

Diving OPMERKINGEN 10 Jul, 2014

Wie zou deze cursus moeten volgen?

Hou je van duiken? Wil je het delen met anderen op een heel nieuw niveau? Volg de PADI Divemaster-cursus en doe wat je graag doet als loopbaan. Scuba-duikers kijken naar divemasters omdat ze leiders zijn die anderen begeleiden en motiveren. Als divemaster duik je niet alleen veel, maar ervaar je ook de vreugde om anderen net zo veel plezier te zien duiken als jij.

De PADI Divemaster-cursus is je eerste niveau van professionele training. Door nauw samen te werken met een PADI-instructeur, kun je je duikvaardigheden verbeteren, zoals het perfectioneren van de moeiteloze zweefvlucht, en je reddingsvaardigheden verfijnen, zodat je veelvoorkomende problemen kunt oplossen en gemakkelijk kunt oplossen. Je krijgt duikkennis, management- en supervisiecapaciteiten zodat je overal een rolmodel voor duikers wordt.

Als een PADI Divemaster, leid je anderen terwijl je toezicht houdt op duikactiviteiten en je helpt met duiker training. Of je nu wilt werken op een verre duikbestemming of dicht bij huis in een lokale duikwinkel, het avontuur van je leven wacht op je. PADI Divemasters zijn gerespecteerde duikprofessionals die afgestemd zijn op de grootste en meest gerespecteerde duikorganisatie ter wereld - PADI

 

  • PADI-reddingsduikers die ten minste 18 jaar oud zijn, kunnen zich inschrijven voor de PADI Divemaster-cursus. Je moet ook:
  • Emergency First Response Primaire en secundaire zorg (CPR en eerste hulp) training in de afgelopen 24 maanden.
  • Een medische verklaring ondertekend door een arts in de afgelopen 12 maanden.
  • Ten minste 40 gelogde duiken om met de cursus te beginnen en 60 duiken om certificering te behalen.

Houd er rekening mee dat kwalificerende certificeringen van andere duiktrainingsorganisaties van toepassing zijn - vraag uw PADI-instructeur.


Deel dit bericht Sociale media