+31 (0)88 00 454 00

BASIC FREE DIVER De PADI Basic Free Diver Cursus

De PADI Basic Free Diver Cursus bij RnG DIVING

Waarom zou je deze cursus volgen?

De PADI Basic Freediver-cursus is een subset van de PADI Freediver-cursus. Het is een geweldige eerste stap om solide freediving-vaardigheden te ontwikkelen. Je leert basisbeginselen van freediving en concentreer je op het toepassen van breathhold-technieken in een zwembad of opgesloten water.

Om je in te schrijven voor een PADI Basic Freediver-cursus moet je 12 jaar of ouder zijn. Je hebt voldoende zwemvaardigheden nodig en je moet een goede lichamelijke gezondheid hebben. Er is geen voorafgaande ervaring met snorkelen, duiken of freediving vereist.

Jonger dan 12?

8-jarigen en ouder kunnen zich inschrijven voor de PADI Skin Diver-cursus.

Wat ga je leren?

De PADI Basic Freediver-cursus bestaat uit twee hoofdfasen:

  • Kennisontwikkeling door middel van een onafhankelijke studie met de PADI Freediver Touch ™ (of je instructeur kan klassesessies geven).
  • Beschut watersessie om breathhold-technieken te leren, evenals statische en dynamische apneu, plus goede buddy-procedures. Doel - statische apneu van 90 seconden en dynamische apneu van 25 meter.

Hoe kan je beginnen ?

Neem contact met ons op en ontvang de tablet-app PADI Freediver Touch. De Touch is een interactieve studietool die je de achtergrondinformatie geeft die je nodig hebt om veilig te freediven en je in staat stelt om in je eigen tempo te studeren.

Goed nieuws - de PADI Freediver Touch bevat ook alle studiematerialen voor de cursussen PADI Freediver, Advanced Freediver en Master Freediver.

Wat voor freedive materiaal ga je gebruiken ?

In de PADI Basic Freediver-cursus leer je een masker, snorkel en vinnen te gebruiken en kun je ook een wetsuit en loodgordel gebruiken. Het gebruik van spullen die speciaal zijn ontworpen voor freediving is echter het beste, maar in deze cursus kun je mogelijk snorkeluitrusting gebruiken die je al hebt.

Neem contact met ons op over de uitrusting die je tijdens deze cursus gebruikt en krijg advies over alles wat je nodig hebt van je PADI Freediver-instructeur.

De volgende stap

Leer progressief verder te gaan en langer in één adem te blijven:

  • Schrijf je in bij een cursus PADI Basic Freediver of PADI Freediver.
  • Haal de PADI Freediver Touch uit onze winkel en begin met studeren.
  • Download een PADI Freediver formulier medische geschiedenis (pdf).
  • Blader door de veelgestelde vragen over het PADI Freediver-programma (veelgestelde vragen)
Geen opleidingen gevonden