Adventure in Diving


De PADI Adventure Opleiding is een subonderdeel van de PADI Advanced Open Water Opleiding. Of je nu altijd al hebt willen leren hoe je een onderwatercamera moet gebruiken, je visherkenning verbeteren of voor die koude Nederlandse duiken toch een droogpak uit wilt proberen: dan is de PADI Adventure Opleiding iets voor jou.
Er is een lange lijst van PADI specialty duiken waaruit je kunt kiezen om deze opleiding naar jouw eigen wensen vorm te geven.

 

De opleiding

De PADI Adventure Opleiding bestaat uit drie duiken. Het is de perfecte gelegenheid om samen met je duikinstructeur je vertrouwen te ontwikkelen en te ontdekken waar jouw persoonlijke voorkeuren liggen binnen het duiken.

Voor de drie PADI Advenure duiken kun je o.a. kiezen uit de volgende specialties:

  • Deep Diver
  • Diver Propulsion Vehicle
  • Night Diver
  • Peak Performance Buoyancy
  • Search and Recovery Diver
  • Underwater Naturalist
  • Underwater Navigator

Moch je interesse hebben in andere specialties, neem dan contact met ons op.

Duikuitrusting

Je gebruikt alle basisduikuitrusting, waaronder een masker, snorkel en vinnen, een trimvest waaraan je duikfles is bevestigd, een ademautomaat die lucht levert en instrumenten waarmee je de diepte en de luchtvoorraad controleert.

Voor specialty materialen wordt gezorgd. Hierbij kun je denken aan je lamp voor een nachtduik of nitrox voor je Enriched Air duik.

Materialen waar je zelf voor moet zorgen zijn zwemkleding, handdoek en je eigen basis duikuitrusting. Ben je niet in het bezit van je eigen duikuitrusting, neem dan tijdig contact op.

Kosten

De opleiding kost €175,-. Dit is inclusief je theoriepakket, het gebruik van de specialty materialen, je (eventuele) entree voor het zwembad, je brevettering, de begeleiding van een vaste instructeur en je valt gedurende je opleiding onder de dekking van onze duikverzekering.

Data

De duiken uit de zwembadmodule vinden plaats in zwembad de Wisselaar te Breda op vrijdagavond. Dit kan in twee tijdsblokken. Van 19:45 t/m 22:30 of van 20:45 t/m 23:30. Dagen en tijd worden in overeenstemming bepaald.
Je duiken worden in overleg met je instructeur ingepland.
Overige dagen en het versneld volgen van de opleiding is in overleg. Informeer naar de mogelijkheden.

Medische verklaring

Om jouw veiligheid te waarborgen willen we van te voren een aantal dingen van je weten. Voorafgaand aan jouw eerste duik nemen we deze lijst met je door om te kijken of er eventuele zaken zijn die betekenen dat je met aanpassingen, of in uitzonderlijke gevallen helaas niet mag duiken. Alle vragen hebben enkel betrekking op de laatste 12 maanden. Moet je een van deze vragen met ja beantwoorden, neem dan eerst contact op.
Je ontvangt deze vragenlijst als onderdeel van je theoriepakket maar je kunt hem ook hier alvast downloaden.

Opleidingsteam

We hebben bij RnG Diving een grote groep enthousiaste instructeurs. Gedurende de duur van de cursus heb je een vaste instructeur die je van begin tot eind begeleid. We werken met kleine groepen (bij voorkeur 2 deelnemers, max 4 deelnemers per instructeur) Vanzelfsprekend is 1-op-1 begeleiding bij ons mogelijk.

 

  Rekening: NL77RABO0188920137 BTW: NL139859895B01 KVK: 20111357