Referral (Vakantiecursus)

Je wilt leren duiken voor een vakantie maar het afmaken van de cursus in de Hollandse Wateren spreekt je toch niet zo aan. Met de vakantie cursus kan je alvast starten bij ons met de theorie- & zwembadlessen en maak je de cursus af op je reisbestemming bij een lokale PADI duikschool. De voordelen zijn duidelijk: je leert de theorie in je eigen taal, het tempo is een stuk gemoedelijker (een les per week) en je hoeft niet tijdens je vakantie te studeren en in een zwembad te oefenen. Het afmaken van de cursus gebeurt in de tropische wateren en dat is precies waar je naar toe wilt.

De opleiding

De PADI Referral Opleiding bestaat uit twee onderdelen: de theoriemodule en de zwembadmodule.

Theoriemodule

We behandelen de theorie achter het duiken om je een goede basis kennis te geven over wat er gebeurd op het moment dat je onder water ademt. Deze module geeft je de benodigde theoretische kennis om veilig te duiken.
 De theorie bestaat uit het theorieboek met bijbehorende DVD, een online leermodule en (indien gewenst) theorie sessies met je eigen instructeur.
 De theoriemodule wordt afgesloten met een verplicht theorie-examen.

Zwembadmodule

In de zwembadmodule laten we je in 5 afzonderlijke sessies aan de hand van oefeningen vertrouwd raken met je uitrusting, je drijfvermogen en het plezier van duiken. Beheers je alle oefeningen volgens de PADI standaarden? Dan ben je klaar om je duikavontuur voort te zetten op je vakantiebestemming!

Duikuitrusting

Alle uitrusting die je nodig hebt is inbegrepen in de PADI Refferal Opleiding. Je gebruikt alle basisduikuitrusting, waaronder een masker, snorkel en vinnen, een trimvest waaraan je duikfles is bevestigd, een ademautomaat die lucht levert en instrumenten waarmee je de diepte en de luchtvoorraad controleert.

Materialen waar je zelf voor moet zorgen zijn zwemkleding, handdoek en een t-shirt dat mee het water in kan.

Kosten

De opleiding kost €269,-. Dit is inclusief je theoriepakket, de huur van de materialen, je entree voor het zwembad, je brevettering, de begeleiding van een vaste instructeur en je valt gedurende je opleiding onder de dekking van onze duikverzekering.

Data

De duiken uit de zwembadmodule vinden plaats in zwembad de Wisselaar te Breda op vrijdagavond.  Dit kan in twee tijdsblokken. Van 19:45 t/m 22:30 of van 20:45 t/m 23:30. Dagen en tijd worden in overeenstemming bepaald. Theorie kan voorafgaand aan de zwembadsessie plaats vinden.
Overige dagen en het versneld volgen van de opleiding is in overleg. Informeer naar de mogelijkheden.

Medische verklaring

Om jouw veiligheid te waarborgen willen we van te voren een aantal dingen van je weten. Voorafgaand aan jouw eerste duik nemen we deze lijst met je door om te kijken of er eventuele zaken zijn die betekenen dat je met aanpassingen of in uitzonderlijke gevallen helaas niet mag duiken. Alle vragen hebben enkel betrekking op de laatste 12 maanden. Moet je een van deze vragen met ja beantwoorden, neem dan eerst contact op.
Je ontvangt deze vragenlijst als onderdeel van je theoriepakket maar je kunt hem ook hier alvast downloaden.

Opleidingsteam

We hebben bij RnG Diving een grote groep enthousiaste instructeurs. Gedurende de duur van de cursus heb je een vaste instructeur die je van begin tot eind begeleid. We werken met kleine groepen (bij voorkeur 2 deelnemers, max 4 deelnemers per instructeur) Vanzelfsprekend is 1-op-1 begeleiding bij ons mogelijk.

 

 

  Rekening: NL77RABO0188920137 BTW: NL139859895B01 KVK: 20111357