Divemaster

Hou je van duiken? Wil je het met anderen delen op een geheel nieuw niveau? Volg de PADI Divemaster Opleiding en maak van je passie je werk! Duikers kijken op naar divemasters omdat ze leiders zijn die andere begeleiden en motiveren. Als een divemaster, heb je niet alleen een goede reden om (nog heel veel) meer te duiken, maar ervaar je ook het plezier van anderen die net zo graag duiken als dat jij dat doet. 

De PADI Divemaster Opleiding is het eerste niveau van jouw professionele opleiding. In nauwe samenwerking met jouw PADI instructeur zul je je vaardigheden verfijnen, zoals het perfectioneren van een moeiteloze "hover" (bewegingsloos zweven in het water) en ontwikkel je jouw reddingsvaardigheden zodat je kunt anticiperen en makkelijk veelvoorkomende problemen kunt oplossen. Je zult nieuwe duikkennis vergaren, management en supervisie vaardigheden ontwikkelen zodat je een rolmodel kunt zijn voor duikers overal ter wereld. 

Als een PADI Divemaster leid je anderen terwijl jij duikactiviteiten overziet en assisteert tijdens duikopleidingen. Ongeacht of je wilt werken op een duikbestemming aan de andere kant van de wereld of om de hoek bij een locale duikschool, het aventuur van een leven wacht op jou. PADI Divemasters zijn gerespecteerde professionals die zijn verbonden met de grootste en meest gerespecteerde duikorganisatie ter wereld - PADI. 

Om je in te kunnen schrijven voor de PADI Divemaster Opleiding dien je:

  • gebreveteerd te zijn als PADI Rescue Diver en minstens 18 jaar oud te zijn;
  • de Emergency First Response Training afgerond te hebben in de afgelopen 24 maanden;
  • een medische verklaring, ondertekend door een (huis/duik)arts toe te voegen, van de afgelopen 12 maanden;
  • minstens 40 gelogde duiken te hebben voor aanvang van de opleiding en 60 gelogde duiken te hebben voor afronding van de opleiding. 

Mocht je vergelijkbare brevettering hebben van een andere duikorganisatie, kan deze ook geldig zijn als vervanging van de inschrijfvereisten voor de opleiding. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Lees meer

Proefduik

Heb je je wel eens afgevraagd hoe het is om onder water ademen? Als je dat wilt weten maar niet meteen je brevet wilt halen, kun je met Discover Scuba Diving proberen of je het leuk vindt. Hoewel de Discover Scuba Diving-ervaring geen echt duikbrevet oplevert, leer je in ondiep water hoe je duikuitrusting moet gebruiken en krijg je een snelle en makkelijke introductie tot wat er voor nodig is om de onderwaterwereld te verkennen.

Lees meer

Open Water Diver

Wil jij bij de 10% van de mensen horen die toegang hebben tot de overige 80% van de wereld? Wil jij weten hoe het voelt om gewichtsloos te zijn? Kortom; Heb jij altijd al willen duiken?

Dan biedt de PADI Open Water Opleiding je de eerste stap naar een exclusieve ervaring en een eerste blik in de wereld onder de golven. Dit is waar het begint, ongeacht of je nu wilt gaan duiken op vakantie óf hier in Nederland.

Lees meer

Advanced Open Water Diver

Ontdekken en ervaren! Dat is waar de PADI Advanced Open Water Opleiding voor staat. Je hoeft niet “gevorderd’ te zijn om deel te nemen. De opleiding is ontworpen om duikvaardigheden te ontwikkelen en je ervaring uit te breiden door middel van verschillende specialty duiken.
Je probeert verschillende specialties uit onder begeleiding van een PADI Professional. Je logt je duiken en ontdekt nieuwe manieren om plezier te hebben tijdens het duiken.

Lees meer

Rescue Diver

Duikers beschrijven de PADI Rescue Opleiding als de meest uitdagende maar ook de meest waardevolle opleiding die ze hebben genoten. Waarom? Omdat je leert om te gaan met -  en het voorkomen van – problemen in het water. Je wordt zekerder van je vaardigheden als duiker, wetende dat je anderen kunt helpen indien nodig.

Lees meer

Reactivate

Is het een tijd geleden dat je voor het laatst gedoken hebt en wil je je duikvaardigheden weer opfrissen? Dan is de PADI Re-activate de perfecte opfriscursus voor je om jouw kennis en kunde weer op het juiste niveau te krijgen.
Ongeacht of je enkele “reminders” wilt of nog een keer de basics door wilt nemen, de re-activate is persoonlijk afgestemd op jouw behoefte.

Lees meer

Specialties

RnG Diving biedt een breed scala PADI Specialties aan. Deze worden spoedig op de site vermeldt. Neem in de tussentijd Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op voor meer informatie.

Emergency First Response

De EFR opleiding oftewel de "Emergency First Response" opleiding richt zich op het opbouwen van vertrouwen bij hulpverleners en het vergroten van hun geschiktheid om te reageren wanneer zij worden geconfronteerd met een medische noodsituatie. Cursisten leren eenvoudige stappen voor spoedeisende zorg te volgen en de praktijk toepassen van vaardigheden in een non-stressful leeromgeving.

EFR cursussen voldoen aan de CPR en EHBO-opleiding eisen voor de PADI Rescue Diver cursus en alle professionele niveau ratings.

Lees meer

 

  Rekening: NL77RABO0188920137 BTW: NL139859895B01 KVK: 20111357